Pannon Festék Hálózat 2017-11-19T21:11:56+00:00

Pannon festék hálózat

Köszöntjük a Pannon Festék Hálózat honlapján!

A Poli-Farbe Pannon Festék Hálózat azok számára jött létre, akik szeretnének otthonukhoz közel mindent egy helyen beszerezni, ami egy lakásfelújításhoz szükséges, valamint a kiskereskedésekre jellemző, személyes és hozzáértő kiszolgálásról sem szeretnének lemondani.
A Poli-Farbe Vegyipari Kft. 2011 őszén hívta életre a többnyire családi vállalkozásokból álló bolthálózatot, amely közel 160 üzlettel büszkélkedhet országszerte.
A Pannon Festék Hálózat üzletei szélesebb termékkínálattal és minőségi magyar termékekkel várják az építkezés vagy felújítás előtt állókat. Kül- és beltéri falfestékek, lazúrok, zománcfestékek, hőszigetelő anyagok és egyéb kiegészítő termékek (glettek, hígítók, színezőpaszták) széles választéka segíti a lakásszépítők elképzeléseinek megvalósítását. A festékek mellett a szükséges eszközök is beszerezhetőek boltjainkban, úgy mint ecsetek, hengerek, csiszolópapír, lehúzó rács, maszkolószalag, takarófólia és sok minden más, amelyre szükség lehet a munkálatok során.
A honlap segítségével bárki könnyen megtalálhatja az otthonához legközelebb eső Poli-Farbe Pannon Festék Hálózat üzletet, és szakszerű tanácsot is kérhet a közelgő lakásfelújításához.

Boltkereső megnyitása