Újabb kórházak szépülhetnek meg a Poli-Farbe támogatásával

„SZÍNNEL-LÉLEKKEL KÓRHÁZFELÚJÍTÁS” pályázati elbírálás eredménye

A Poli-Farbe Kft. pályázatot hirdetett májusban egészségügyi intézmények részére, amelynek keretében összesen 85.000 m2 felületre elegendő falfestékre és nettó 5.000.000 forint értékű eszközbeszerzésre lehetett jelentkezni.

Összesen 27 pályázat érkezett be; a rendelkezésre álló keretösszegből 2019 őszén kilenc intézmény 25 osztályának felújításához biztosítja a magyar festékgyártó a falfestéket, valamint 11 korszerű orvosi eszköz beszerzését valósítja meg.


A Poli-Farbe mintegy 30 éves fennállása óta, számos sikeres társadalmi célú aktivitást szervezett, elkötelezetten támogatja az iskolák, óvodák, közintézmények, kórházak élhetőbb környezetének kialakítását. A beérkezett pályázatok számából és igényeiből látszik, hogy a felújításra szoruló egészségügyi intézmények száma igen nagy, saját forrásból nagyobb renovációt nem, vagy hosszú idő után tudnak megvalósítani. A tavasszal meghirdetett pályázat célja, hogy az egészségügyi ellátás körülményei javuljanak, a kórházak falai között eltöltött hosszabb, rövidebb időszakok és a dolgozók mindennapjai egy esztétikusabb, tisztább környezetben telhessenek.

A pályázat nyertes intézményei 2019-ben:
Bács-Kiskun Megyei Kórház, Kecskemét
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház, Miskolc
Csongrád Megyei Dr. Bugyi István Kórház, Szentes
Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő, Budapest
Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet, Budapest
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet
Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet, Eger
Péterfy Kórház- Rendelőintézet és Manninger Jenő Országos Traumatológiai Intézet, Budapest
Szent Margit Kórház, Budapest

2019-09-02T09:05:35+00:00