Vitál Tábor – Az egészség szolgálatában

A Pannon Festék Hálózat 73 partnere biztosan elmondhatja magáról, hogy egészségesebben, tele vitalitással várja az őszi hónapokat. Sikeresen lezajlott ugyanis a 3. Vitál Tábor, ahol testileg és lelkileg is kikapcsolhattak, feltöltődhettek a résztvevők.

Jó megtapasztalni, hogy mennyi energiát adhat egy hosszú hétvége, mennyi nagyszerű egészségtudatos program férhet bele pár napba! A Poli-Farbe szervezésében idén Balatonfüreden találkoztak hálózatunk tagjai, hogy szakemberek segítségével építsék közérzetüket és fizikumukat, illetve erősítsék a hálózaton belüli egységet.

A háromnapos program keretében a testi-lelki harmónia, a mozgás fontossága és az egészséges táplálkozás jelentősége volt mindvégig fókuszban. A Pannon Festék Hálózat tagjai előadásokat hallhattak a témában, közös edzéseken vettek részt, kerékpároztak, eveztek és finom falatokkal kényeztették magukat.

A résztvevők egybehangzóan tetszésüket fejezték ki a 3. Vitál Tábor programjait illetően, már búcsúzkodáskor a következő alaklomról beszéltek a vendégek.

Minden kedves Ügyfelünknek javasoljuk, hogy tegyen egészségéért rendszeres mozgással, tudatos táplálkozással és aktív szellemi kikapcsolódással!

Egészségünkre 😊

2019-09-02T09:30:41+00:00