Szakmai nyílt nappal és nyereményekkel ünnepeltek Szegeden!

Régóta tudjuk már, hogy a Pannon Festék Hálózat sikeressége partnereinken és az ő szakmai tapasztalatukon alapszik.

Hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy hálózatunkban több olyan partnerrel is együtt dolgozhatunk, akik már több éve folyamatosan bizonyítják kiválóságukat. Nincs ez másképp szegedi partnerünk esetében sem, hiszen az Euro-Color

Band Festékszaküzlet ezen a nyáron ünnepelte 15. születésnapját.

Ezt a szép évfordulót talán nem is lehetne méltóbban megünnepelni, mint egy nyílt nappal. Egy olyan eseménnyel, ami egyaránt szól a szakmának, illetve a lakosságnak, és a Poli-Farbe is színesíti központilag. Az egész napos rendezvény alkalmával lehetősége nyílt mindenkinek ellesni szakmai fortélyokat, eszköz és anyaghasználati útmutatókban részt venni, valamint alkalmazástechnikai bemutatót hallgatni. És ha ez nem lett volna elég, az érdeklődők apró nyereményekkel gazdagodhattak a nap során, de három család még a gyermekük kedvenc színéből is választott, ők a teljes gyerekszoba kifestésére elegendő Platinum festékkel tértek haza.

Az esemény a helyi sajtóban és rádióban is nagy szerepet kapott, így nem csak a szakma értesült a kihagyhatatlan alkalomról, de a kedvezőtlen időjárás ellenére még a lakosság részéről is óriási érdeklődés mutatkozott a termékek és felhasználásuk iránt.

Köszönjük a nagyszerű eseményt az Euro-Color Band-nek, és még további sok sikeres évet kívánunk nekik!

Boldog születésnapot!

2019-07-30T14:22:20+00:00