Márciusi vendégünk: a napsugár

Rohamosan változó világunkban kevés dolog olyan biztos, mint hogy márciusban mindenki napfényre vágyik. Jó eséllyel napról napra többet kapunk a testet, lelket melengető, éltető napsugarakból.

Ha otthonunkban is szeretnénk megélni a tavaszt, egyszerűen becsempészhetjük a napsütés derűjét a sárga szín alkalmazásával.

Ez a köztudottan vidám szín nemcsak a hangulatunkat képes pozitívan befolyásolni, de az agyunkra, gondolkodásunkra is serkentően hat, mivel látványa fokozza a szellemi aktivitást, így a munkában, tanulásban is segítségünkre lehet. A fogyókúrában is partner, hiszen segíti az emésztést és emeli a vérnyomást. Mindezek ismeretében elmondhatjuk, hogy nem kimondottan a hálószobába való, azonban az összes többi helyiségben nagyon is kívánatos a jelenléte.

A sárgát az örömmel, boldogsággal, értelemmel, energiával szokás összekapcsolni – jóllehet árnyalattól függően, különböző hangulatokat képes előidézni -, vitathatatlan, hogy a narancssárga felé hajló mosolygós tónusok messze űzik a depressziót, melankóliát és növelik a hőérzetet. Nem véletlenül a derűs, nyílt, intelligens, öntudatos személyek kedvenc színe. Nagyon izgalmas hatásokat tudunk elérni, attól függően, hogy rokon színeivel társítjuk, vagy a színskála ellenkező felén álló komplementereivel, esetleg egyéb színekkel. A következőkben ezekkel fogunk játszani, tartsatok velünk.

A falfelületek színezéséhez természetesen a Poli-Farbe Platinumot ajánljuk. A külső-belső nyílászárók, korlátok, kerítések, kerti bútorok és egyebek színezésében, megújításában pedig a CELLKOLOR termékcsalád nyújthat professzionális segítséget. Mindkét terméknél széles választékban érhetők el a sárga különböző árnyalatai, rokon színei és kiegészítő színei, és azok egyszerűen beszerezhetők a Pannon Festék Hálózat üzleteiben.

2019-07-31T09:43:09+00:00