Boltbemutató: Gold-Lakk Kft., Budapest XIII. kerület

Budapesten a Vígszínház környékének patinás lakóépületeit jellemzően éttermek, kávézók, divatüzletek, különböző szolgáltatóegységek, illetve kisebb boltok színesítik. A Pannónia utcában sétálva is ez a kép tárul elénk, így szinte meglepetésként hat, hogy az egyik háztömb aljában, egy hatalmas üvegportállal, szép új festékbolt áll előttünk.

A Pannon Festék Hálózat legújabb festéküzletéről van szó, mely rendhagyó módon bukkan fel ebben a környezetben. Nem ez a megszokott „recept”. Általában külvárosi részekre, inkább nagyobb forgalmú utak közelébe, vagy bevásárlóközpontok szomszédságába és leginkább különálló épületbe képzelünk el egy festékboltot, hiszen ilyen a többségük. A Pannónia utca 62. szám alatt található egység a Gold-Lakk Kft. kilencedik üzlete. A cég 35 éve kiemelt szereplője a festékkereskedelemnek. Súlyukat nagyon jól példázza a webcímük, a festek.hu, aminek regisztrálásához bizony nagyon korán kellett jelen lenni a piacon.

A Gold-Lakk Kft. XIII. kerületi üzlete az újító szellemiség eredménye, és bíznak benne, hogy ez a tálalás elnyeri a vásárlók tetszését. Az elmúlt két hónap vásárlói visszajelzései szerencsére egyértelműen ezt mutatják.

Boros László, az új festéküzlet vezetője egy letisztult, jól átlátható, rendezett, kicsit sem zsúfolt boltot álmodott meg: „A másik nyolc Gold-Lakk egységnél sem volt soha kérdés a rendezettség fontossága, itt a belvárosi környezetben viszont ez mindenek felett áll. 190 négyzetméteres üzlethelyiségünk mindössze egy 30 négyzetméteres raktárral egészül ki; nagyon sokféle termék és kellék megtalálható a polcokon, mégis mindezt úgy kellett elrendeznünk, hogy első pillantásra hívogató, esztétikus teret láthassanak az erre járók, az ide betérők.”

Szerencsére a Poli-Farbe termékek nem csak minőségükkel, hanem letisztult csomagolásaikkal, egységes designjukkal is támogatják a modern belvárosi koncepciót. Boros László tapasztalata nagyon pozitív a magyar festékgyártó termékeivel kapcsolatban, így azt reméli, az ügyfeleknek tényleg élményt jelent majd itt vásárolni. „Az üzlet tömegközlekedéssel is könnyen elérhető, a kialakítás, a környezet vonzó, a választék a korlátozott terület ellenére is bőséges, és ezt még próbáljuk megtoldani segítőkész kiszolgálással is.” – mondja bizakodó tekintettel László.

Mivel ezen a környéken arányaiban több hobbifestőre, lakossági ügyfélre számítanak, így a Gold-Lakk Kft. a kiszállítást is fontos lehetőségként emeli ki.

Valóban nagyszerű élmény ilyen miliőben festékek között válogatni, minden környékbeli lakosnak, festőnek, kivitelezőnek jószívvel ajánljuk, hogy látogasson el a Pannon Festék Hálózat új üzletébe.

A Gold-Lakk Kft. XIII. kerületi festékboltjának elérhetőségei és nyitvatartása:

1133 Budapest, Pannónia utca 62.
+36 (30) 3592697
pannonia@festek.hu
www.festek.hu
H-P: 07:00-17:00
Sz: 08:00-13:00

2019-07-31T09:44:02+00:00