Poli-Farbe Decor Day

A Poli-Farbe tapasztalatai szerint az otthonszépítésre való igény és az egyéniség kifejezése a fiatalok körében is egyre népszerűbb, miközben a lakberendezés és a DIY elképzelések saját kezű megvalósításának tekintetében növekszik a vállalkozói kedv minden korcsoportban.

A festékgyár erre a piaci visszajelzésre alapozva olyan fejlesztéseken és innovatív termékek létrehozásán dolgozik, amelyek azon túl, hogy a szakemberek munkáját segítik, a hobbifelhasználók szárnypróbálgatásait is támogatják.

Új csomagolásban a Poli-Farbe Platinum

A Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték vezető szerepet tölt be a beltéri, színes DIY- festékek piacán. 2018 tavaszától megújult csomagolással került piacra.

Idén hat új szín kapott helyet a palettán – babarózsa B25, ballagófű B35, borostyán B80, ezüstfa E40, iringó I50, nád N30 – így az otthonukat megújítani vágyók már 57 készre kevert színből választhatnak.

További termékinformációk: http://www.polifarbe.hu/hu/platinum/platinum-egyretegu-belteri-falfestek

Az év újdonsága: Poli-Farbe Platinum matt latex dörzsálló falfesték

Az idei év meghatározó termékfejlesztése a Poli-Farbe Platinum matt latex falfesték, amellyel a legjobban igénybe vett falak – előszoba, konyha, gyerekszoba, étkező – épsége és szépsége is időtállóbb. Az innovatív falfesték olyan szennyeződésekkel szemben is megoldást jelent, mint például a zsír-, olaj-, kávé- és vörösbörfoltok, de a csokoládé-, a mustár-, a sárpacnik vagy éppen a ceruzarajzok sem fognak ki rajta. A latexfesték további előnye, hogy penészálló bevonatot képez a felületen, így a magas páratartalmú helyiségek festésére is kiválóan alkalmas. A Poli-Farbe Platinum matt latexfesték jelenleg 30 színben érhető el.

További termékinformációk: http://www.polifarbe.hu/hu/platinum/poli-farbe-platinum-matt-latex

A vásárlói igények egyértelműen azt is mutatják, hogy a kreatív ötletek otthoni kivitelezésének lendülete nem hagy alább, és előreláthatólag a következő néhány évben is töretlen tendencia marad.

Az egyedileg létrehozható különleges megoldásokra a Poli-Farbe egy sajtórendezvényének keretében is sok gyönyörű alkotás született. A cég felkérte a hazai lakberendezőket, újságírókat, szerkesztőket, bloggereket és véleményvezéreket, alkossák meg a „saját szobájukat”, használják a színeket, formákat, anyagokat saját ízlésük szerint. Az alábbi képek bizonyítják, hogy érdemes folyamatosan szépítenünk otthonunkat, kis odafigyeléssel nagyon eredeti megoldásokat alakíthatunk ki, mind a falfelületeken, mind az enteriőrökben.

2019-07-31T09:56:20+00:00